MOTHERHOOD aanbod

MotherhoodWelkom bij Forever Fotografie - waar moederschap wordt vastgelegd in de meest sterke en pure vorm. Als professionele lifestyle fotografe, leg ik de prachtige en soms ook zware momenten vast van zwangerschap, newborns, de unieke band tussen moeder en kind, en de warmte van gezinsinteracties. Mijn focus ligt op het vastleggen van spontane momenten, waar de ware emoties en connecties stralen.


Over Mij

Ik ben Alica, een gepassioneerde fotografe met een diepe liefde voor het moederschap en het vastleggen van intieme momenten. Mijn benadering van fotografie is gebaseerd op het vastleggen van echte, ongeposeerde emoties en connecties. Ik geloof dat de kracht van moederschap het beste tot uiting komt wanneer momenten natuurlijk en oprecht zijn.


Waarom kiezen voor Forever Fotografie?

  • Authenticiteit: Ik geloof in het vastleggen van echte momenten en emoties, zonder geforceerde poses.
  • Passie voor Moederschap: Als moeder zelf begrijp ik de waarde van deze momenten en zet ik me in om ze voor altijd vast te leggen.
  • Professionele Kwaliteit: Met mijn expertise en toewijding lever ik hoogwaardige foto's die de essentie van moederschap vastleggen.


Wil je jouw unieke reis door het moederschap vereeuwigen in prachtige, authentieke beelden?
Neem vandaag nog contact met mij op om een sessie te boeken!


MOTHERHOOD | NEWBORN | OUTDOORSESSIES | MOMMY&ME | GEZINNEN


Gezinsfotografie
GF3A4779
Mama met dochtertje
Feikje en Boaz
Gezinsfotografie
GF3A8078


Zwangerschap


Wauw. Jij, of nou ja, jullie zijn zwanger! Laten we even kort

de partner ook betrekken... Wat een bijzonder en puur proces 

mag jij doorlopen. Alles wordt anders, je lichaam, je gevoelens..

Dit is iets om te koesteren. Het is namelijk echt niet van zelfsprekend

dat jij dit proces kan doorlopen.


Maar, je doet het nu wel, en dat gevoel wil je natuurlijk 

onthouden. Je wilt later terug kunnen kijken en TROTS zijn

op wat jouw lichaam heeft gedaan. Het veranderde, zodat jullie

een prachtig klein babytje in jullie armen kunnen sluiten.


Op een pure en liefdevolle manier leg ik jouw zwangerschap vast.

De schoonheid die je uitstraalt en de puurheid van het moederschap.


Ook kan ik jou tijdens de hele zwangerschap volgen.

Elke maand kom ik langs en maken we foto's van jouw veranderende lichaam.

We sluiten deze reis dan samen af en met een prachtige newbornsessie!


De investering voor een zwangerschapsshoot is 229,-

De investering voor een Motherhood pakket is 999,- (7 fotosessies)NEWBORN


Er is niets zo teder en kostbaar als de eerste dagen van het leven van je pasgeboren baby. Mijn newborn fotografie sessies leggen de zachtheid en puurheid van je baby vast, evenals de intieme band tussen ouder en kind. Ik werk met natuurlijk licht en creëer een ontspannen sfeer, zodat de ware essentie van deze momenten wordt vastgelegd. 

Voor een newbornshoot kies ik altijd voor het tijdsvlak 10:00u. Omdat de kleintjes dan vaak nog de meeste energie hebben. Een newbornshoot is een flinke energie-aanslag op een baby en let er dus ook echt op dat je de rest van de dag vrij houd en geen kraamvisite inpland! 


Voor een newbornshoot kun je kiezen voor thuis, lifestyle, of buiten (uiteraard enorm afhankelijk van het weer en hoe jouw kleintje het doet!)


De investering voor een newbornshoot bedraagt 299,-Mommy

and Me

Tijdens deze shoot vieren we jouw Motherhood, de connectie en liefde voor je kind. Wanneer stond jij samen met jouw baby echt mooi op de foto? Of ben jij meestal degene die de foto's maakt. Staat je telefoon vol met foto's, maar hangt er niets aan de muur? Of heb je geen album dat je vast kan houden en door kan bladeren? Ik ga je helpen!


Een Mommy and Me fotoshoot is voor álle moeders met een kinderen vanaf ongeveer 5 maanden. Jouw partner is natuurlijk ook welkom om een paar keer mee op de foto te gaan tijdens de shoot. Maar de focus ligt op JOU en jouw connectie en liefde voor jouw kind(eren).


De investering voor een mommy en me shoot is 229,-Gezinsfotografie


Familie is waar het hart thuis is, en mijn gezinsfotografie sessies vangen precies dat gevoel. Of het nu gaat om een ontspannen middag in het park, op de hei of een knusse dag thuis, ik documenteer de kostbare momenten van gezinsinteracties, lachende gezichten en liefdevolle blikken.

Kinderen hebben over het algemeen geen lange spanningsboog. Door middel van spelletjes en opdrachtjes maken we de shoot tot een beleving, in plaats van een verplichting! De investering voor een gezinsshoot is 249,-


Reserveren of

contact opnemen? 


Vul dan hiernaast het formulier in! 
Ben je er al helemaal uit en wil je direct reserveren? 

Dan kan dat ook via het formulier!


Naast reguliere buitenshoots is het ook mogelijk om een op maat gemaakt Motherhood pakket te kiezen. Hierbij zijn verschillende mogelijkheden zoals bijvoorbeeld: All the way (een reis van begin tot het eind van jouw zwangerschap met als afsluiting een newbornshoot). Neem contact op voor de mogelijkheden! 


Let op, bij newbornshoots zijn afwijkende tijden/dagen mogelijk! Doe hierbij dus een contactaanvraag en geen definitieve reservering!