Over Alica

Wie is nou dat gezicht achter de camera? 

Alica 

Kraneveldt

Expert Wedding fotografe

Lifestyle fotografe


Na het volgen van een volwaardige opleiding beroepsfotografie en meerdere workshops en cursussen in Nederland én het buitenland mag ik mij inmiddels lifestyle en trouwfotograaf noemen! 


Ik heb het manusje vanalles losgelaten en heb mij volledig gefocused op het motherhood en de trouwbranche!

Trouwfotograaf met partner op de veluwe
Trouwfotograaf Alica Kraneveldt van Forever Fotografie met haar partner

Naast fotografe ben ik ook mama. Dit is misschien wel de meest waardevolle titel die ik ook zal dragen! Mijn kids, Avery van 6 en Jason van 1, zijn heerlijk en omstuimig en het liefst buiten aan het ravotten! 


Ook heb ik samen met mijn man, Leon, 3 honden, 1 paard en 3 konijnen!

We worden dan ook niet voor niets vaak gekscherend "Dierenpension Kraneveldt" genoemd haha! 


Naast mijn baan als fotografe ben ik ook werkzaam bij de politiepaarden in Nunspeet, want ja, ik ben ook nog Hoofdagent ;)


Stilzitten zal nooit mijn hobby worden! Kiezen jullie dus voor mij? Dan krijgen jullie een heerlijk spontane en enthousiaste fotograaf  met een gezonde dosis humor! 

Google Reviews van klanten
Kim van Westerop
8 maanden geleden

Wat een leuke, lieve, geduldige en professionele fotografe ben je toch! Het weer zat niet mee maar dat heeft ons niet tegengehouden en de foto's zijn fantastisch geworden. In eerste instantie dacht ik dat ik maar 10 foto's wilde hebben totdat ik alle foto's zag. Toen werden het er veel meer, ze waren stuk voor stuk zo mooi geworden. Bedankt voor deze geweldige fotoshoot en tot de volgende keer!

Bekijk meer
Michelle Modderkolk
8 maanden geleden

Wat een onwijs lieve fotografe. Ik vond het ongemakkelijk om voor de camera te staan maar binnen 5 minuten had Alica mij al op mijn gemak gestelt. Ook doet ze het super leuk met de kids. Ontzettend mooie foto's als resultaat. Super blij met haar mooie spontane foto's. Mochten wij ooit nog eens een shoot gaan doen, dan kiezen wij zeker voor Alica.

Bekijk meer
Marianna Hörchner
1 jaar geleden

Wil jij ook een niet traditionele maar leuk spontane en geweldige foto's? Dan moet je echt bij Alica van forever fotografie zijn.

Geweldige foto's voor een blijvende herinnering van jou/jullie bijzondere moment(en) in je/jullie leven.
Denk hierbij aan bruiloft, zwanger zijn geboorte en gezinsshoot. Alica maakt er echt een spontane geweldige herinnering voor je/jullie van.

Wij zijn in elk geval meer dan tevreden met onze foto's.

Bekijk meer
Sanne Richelle de Zoete
1 jaar geleden

Ontzettend fijne, easy going fotografe die ontzettend mooie foto's maakt. Wij deden een gezinsshoot met onze twee jonge kinderen. De shoot verliep heel ontspannen. Alica zorgt ervoor dat je meteen op je gemak bent. Door de persoonlijke benadering deed zelfs onze dochter die niet snel wat van vreemden wil weten direct enthousiast mee. De preview hadden we dezelfde dag al. De fotogalerij om uit te kiezen hadden we al binnen een paar dagen. De foto's waren allemaal zo mooi. Wij konden niet kiezen en hebben er 20 bijbesteld. Alica weet precies de liefde in het gezin en de speelsheid van de kinderen vast te leggen. Ontzettend blij met deze herinneringen.

Bekijk meer