Trouwfotografie aanbod

Laat mij jullie verhaal op een spontane en creatieve manier vastleggenMijn fotografiestijl is het best te omschrijven als journalistieke lifestyle fotografie.

Ik leg als trouwfotograaf de focus op het vastleggen van echte emoties en momenten, zonder hier te veel de regie in te nemen of om poses te vragen.

Mijn doel is gelukt als ik aan het einde van de dag naar huis ga met een of meerdere geheugenkaartjes vol met foto's met oprechte interacties tussen het bruidspaar, familie en vrienden, waardoor de foto's een authentiek en natuurlijk gevoel geven.


Ik ben dus als trouwfotograaf niet alleen op jullie dag voor alle hoogtepunten, zoals het Ja-woord, het aansnijden van de taart, en wellicht de eerste dans, maar ook voor de kleine details, emoties en reacties waardoor het karakter en de sfeer van en op jullie dag vastgelegd kan worden!

Het maakt daarin absoluut niet uit of jullie een intieme bruiloft midden in de natuur hebben gepland, een stijlvolle stadsceremotie of een informeel strandfeest!


Door zo onopvallend als maar kan door jullie dag heen te bewegen, hoop ik als trouwfotograaf jullie omver te blazen met een prachtige galerij vol sprekende beelden!

Mijn nadruk als journalistieke lifestyle-trouwfotograaf leg ik op de persoonlijkheid en individualiteit van jullie, het bruidspaar.


Ik zal als trouwfotograaf proberen de unieke kenmerken en emoties van het jullie vast te leggen, waardoor de foto's een persoonlijk tintje krijgen en een blijvende herinnering vormen aan wie jullie zijn.


Short but Sweet


Het perfecte trouwfotografie aanbod voor intieme bruiloften of elopements!


Ook wanneer jullie wellicht iets minder budget hebben maar toch graag een professionele fotograaf willen, kan dit een goed aansluitend pakket zijn!


Dreamers Day


Wil je naast de ceremonie, het aansnijden van de taart en de middag met jullie geliefden en vrienden ook het aankleedmoment vast laten leggen, of een deel van het feest?

Dan is Dreamers Day het pakket voor jullie! 


Most Wanted


Jullie willen van start tot finish de hele dag vastgelegd hebben, een mooi luxe groot trouwalbum als aandenken en voorafgaand
aan de bruiloft ook een
pre-weddingshoot? 


Dan is dit pakket perfect voor jullie! Het is ook niet voor niets mijn bestlopende pakket! 

Een elegante taart met roze champagne voor het bruidspaar om te toasten

Short but Sweet     1299,-


★Kennismakingsgesprek
★6 uur aanwezig
★Basistrouwalbum 20x20 met 10 spreads
★Alle gelukte foto's digitaal geleverd
★preview van 5 foto's binnen 24 uur
★50 km vanaf 7462CR inclusief, daarna €0,21 p/km*

Een moeder knoopt de jurk van haar dochter, de bruid, dicht.

Dreamers Day        1599,-


★Kennismakingsgesprek
★9 uur aanwezig
★Alle gelukte foto's digitaal geleverd
★preview van 7 foto's binnen 24 uur
★trouwalbum 25x25 met 15 spreads
★75 km vanaf 7462CR inclusief , daarna €0,21 p/km*

Kindje rust uit van de ceremonie. Glas Champagne, Toast, Bruiloft

Most wanted          1999,-


★Kennismakingsgesprek
★Pre-weddingshoot
★12 uur aanwezig
★Alle gelukte foto's digitaal geleverd
★preview van 10 foto's binnen 24 uur
★luxe trouwalbum 40x30 met 15 spreads
★inclusief reiskosten binnen NL (m.u.v. de waddeneilanden)*

* Uitgezonderd parkeerkosten tbv de Pre-Weddingshoot, entreekosten voor eventuele locaties en parkeerkosten tbv de trouwreportage. 

The Dreamteam

Jullie gaan trouwen en willen het liefst niet bij twee of drie verschillende bedrijven de foto en videografie boeken, snap ik helemaal! Tegenwoordig is het aanbod in bruidsfoto- en videografie groot, en is het moeilijk om een duidelijk overzicht te krijgen van wat er wordt aangeboden en op welke kosten jullie dan uitkomen.


Juist om die reden heb ik het initiatief genomen om een fantastisch team samen te stellen zodat jullie onbezorgd dit stukje van de voorbereiding kunnen overlaten aan mij en mijn team. Wij komen dus in onderstaande pakketten ALTIJD! met z'n drieën en zijn goed op elkaar ingespeeld!


Maar... hoe, wat en vooral, wie?!

Met heel veel trots stel ik jullie voor aan mijn "dreamteam"


Mijn vaste second shooter is Laura. Zij is woonachtig in het prachtige Friesland en reist voor de bruiloften het hele land door! Zij is eigenaar van haar eigen fotografiebedrijf Metlaufotografie. Als second shooter is laura er ter ondersteuning van mij en zorgt ervoor dat geen enkele emotie of moment gemist wordt! Na de bruiloft geeft zij haar SD kaartjes aan mij mee en doe ik alle bewerking zelf. Ondanks dat er dus twee fotografen zijn, zal het totale eindresultaat van de foto's in een gelijke stijl zijn bewerkt! Een mooie eenheid dus! Ik ben super blij dat Laura in mijn team zit en ik weet zeker dat jullie dat zullen snappen wanneer wij op jullie bruiloft aanwezig zijn!


Mijn vaste videograaf is Chris! Chris van Chris Haard Videografie komt uit Zuid-Holland en ook hij reist samen met ons alle hoeken van Nederland (en eventueel daarbuiten) mee naar misschien wel jullie bruiloft! Chris maakt gebruik van een videocamera en een drone! Hoe gaaf is het dat jullie dus de bruiloft in alle mogelijke opzichten in beeld gaan terug kunnen zien! Na de bruiloft zullen jullie van Chris een korte teaser-video ontvangen. Jullie hebben voor de officiele video zelf inspraak over de muziek die op de achtergrond gespeeld wordt! De video zal dus helemaal van jullie zijn!


Wij vinden het super leuk dat wij een team kunnen vormen om zo een prachtige dag vast te leggen!

The Dreamteam


The Ultimate


12 uurs pakket foto- en videografie
★ Kennismakingsgesprek (online of in persoon)
★ Pre-weddingshoot naar aanloop van jullie bruiloft
★ Alle gelukte foto's digitaal geleverd
★ drone beelden
★ Bewerkte video op USB met door jullie gekozen muziek/geluid
★ Luxe album 30x30 met 15 spreads
★ preview van min. 10 foto's en een teaser-video binnen 24 uur
★ Alle rauwe videobeelden
★ inclusief reiskosten in Nederland(m.u.v. Waddeneilanden)


4399,-

Jullie krijgen bij deze pakketten dus niet 1,

maar 2 fotografen én een videograaf!


Hoe tof is dit!


The Dreamers


9 uurs pakket foto- en videografie
★ Kennismakingsgesprek (online of in persoon)
★ Pre-weddingshoot naar aanloop van jullie bruiloft
★ Alle gelukte foto's digitaal geleverd
★ drone beelden
★ Bewerkte video op USB met door jullie gekozen muziek/geluid
★ Luxe album 30x30 met 12 spreads
★ preview van min. 10 foto's en een teaser-video binnen 48 uur
★ inclusief reiskosten in Nederland(m.u.v. Waddeneilanden)*


3599,-


The Classic


6 uurs pakket foto- en videografie
★ Kennismakingsgesprek (online of in persoon)
★ Pre-weddingshoot naar aanloop van jullie bruiloft
★ Alle gelukte foto's digitaal geleverd
★ drone beelden
★ Bewerkte video op USB met door jullie gekozen muziek/geluid
★ Luxe album 30x30 met 10 spreads
★ preview van min. 10 foto's en een teaser-video binnen 48 uur
★ inclusief reiskosten in Nederland(m.u.v. Waddeneilanden)*


2899,-

* Uitgezonderd parkeerkosten tbv de Pre-Weddingshoot, entreekosten voor eventuele locaties en parkeerkosten tbv de trouwreportage. Wij zullen zvm gezamelijk reizen!

Neem contact op

dat is altijd vrijblijvendHey lovebirds!


Jullie grote dag staat voor de deur en ik kan als trouwfotograaf met mega passie niet wachten om een bijdrage te leveren aan de onvergetelijke herinneringen die jullie gaan maken. Nieuwsgierig naar wat ik als trouwfotograaf allemaal voor jullie in petto heb? Of hebben jullie gewoon wat vragen? No problemo! Laat me jullie geruststellen - ik ben hier om alles super makkelijk en spontaan te maken. Whatsapp, bellen of een e-mail, alles mag en kan! 

Het kiezen van de juiste trouwfotograaf is een belangrijke beslissing, en ik snap dat jullie de perfecte match willen vinden. Dus, laten we dit een beetje persoonlijk maken. Via het formulier hieronder kunnen jullie razendsnel contact met me opnemen.

En dan? Nou, dan gaan we samen aan de slag om jullie droomplaatjes werkelijkheid te maken!

Ik ben als trouwfotograaf niet alleen geïnteresseerd in jullie trouwplannen, maar ook in jullie verhaal. Want laten we eerlijk zijn, geen enkel liefdesverhaal is hetzelfde. Dus, vuur jullie vragen op me af, vertel me over jullie stijl, de vibe die jullie willen creëren op de grote dag - niets is te gek! Spam maar raak met pinterest ideeën of andere foto's die jullie ongetwijfeld stiekem al hebben opgeslagen op jullie telefoon! Samen kunnen we jullie visie tot leven brengen en die speciale momenten vastleggen die jullie voor altijd willen koesteren.

En geloof me, het invullen van dat formulier is echt een piece of cake. Maar wat het oplevert? Onbetaalbare herinneringen, spontane lachbuien, emotionele traantjes, en alle andere magische momenten die jullie trouwdag zo uniek maken. Zodra het formulier mijn kant op komt, zorg ik ervoor dat ik razendsnel bij jullie terugkom met alle antwoorden en mogelijkheden.

Dus, waar wachten jullie nog op?

Laat me jullie liefdesverhaal vastleggen op een manier die net zo spontaan en uniek is als jullie zelf!

Veel liefs,

Alica

Destination wedding & Elopement

Trouwen in het Buitenland | Destination Weddings


Stel je eens voor: het ja-woord geven op een prachtig strand, temidden van wijngaarden op een schilderachtig landgoed, of zelfs bovenop een berg naast een betoverende vuurtoren.


Steeds meer Nederlanders kiezen tegenwoordig voor een huwelijk in het buitenland, gedreven door de allure van exotische bestemmingen en het romantische klimaat. En eerlijk is eerlijk, hoe fantastisch is het om de mooiste dag van je leven te vieren met een buitenlandse touch?

Ik, van Forever Fotografie, ben een avontuurlijke ziel die regelmatig de wereld over reist. Of je nu in het betoverende Frankrijk, het zonnige Spanje, of het paradijselijke Aruba wilt trouwen, dichtbij of ver weg, ik sta voor je klaar. Met mijn ervaring als oud-reisleidster en als expert trouwfotograaf ben ik er om jullie te helpen bij elke stap, van het kiezen van de perfecte locatie tot het vastleggen van onvergetelijke momenten. 


Huwelijksreis | After-wedding | Honeymoon | Elopement | Destination Wedding


Misschien zijn jullie al getrouwd in Nederland, maar dromen jullie van een romantische trouwreportage in het buitenland? Forever Fotografie maakt het mogelijk met de after-wedding shoot. Neem gewoon jullie trouwkleding mee en laat je betoveren door de zonsondergang op het strand van Zakynthos of beleef een onvergetelijke shoot in het charmante Valldemossa op Mallorca. Waar jullie huwelijksreis ook naartoe gaat, ik zorg voor een onvergetelijk, avontuurlijk en romantische trouwreportage.

Benieuwd naar mijn tarieven voor bruidsfotografie in het buitenland?


Voor meer informatie of een offerte op maat, stuur mij een e-mail of vul mijn contactformulier in. Ik bied speciale tarieven voor trouwen in het buitenland, loveshoots en after-wedding reportages, afgestemd op jullie wensen.