Blogs & Foto's

Hey daar! Welkom op mijn blogs en foto's pagina, waar je een blik kunt werpen op mijn werk als (trouw)fotograaf. Geen poespas, gewoon echte momenten vastgelegd met mijn camera.


Op deze pagina vind je een mix van de tofste (trouw)foto's die ik heb geschoten in combinatie met een blog. Van de lachende gezichten tijdens de bruiloft, het ja-woord tot de ongedwongen momenten die de dag zo speciaal maken. Maar ook mooie momenten die ik als lifestyle fotografe heb meegemaakt. Gezinnen met bijzondere en mooie verhalen óf cursussen/workshops die ik heb georganiseerd of meegemaakt!

Geen geforceerde poses, maar gewoon authentieke en eerlijke beelden die jullie verhaal vertellen.


Geniet van de beelden en wie weet gaan we samen herinneringen creëren die een leven lang meegaan!

Jesper & Alice


4 Maart 2024 | Katwijk aan zee


Dit prachtige stel verklaarde elkaar opnieuw het Ja-woord op het prachtige stukje strand bij Strandpaviljoen Surf en Beach in Katwijk. Een prachtig strakke blauwe lucht paste perfect bij hun thema "a hinch of blue" en hoe kan het dan ook anders dan de shoot afsluiten met een sprintje door de branding! 


Een prachtig opgedekte tafel door styliste Bea van Beautiful Memories Events, samen met gepersonaliseerde borden van Be.Lettrd en bloemen van Bloom by Beau maakte dit alles tot een waar sprookje!


Om hier deel van uit te mogen maken, gewoon wauw!


Bram & Jessica


18 December 2023 | Katwijk aan zee

Een heerlijk lief en spontaan stel gaf elkaar vandaag het JA-woord in het gemeentehuis van Katwijk aan zee. Als geboren en getogen Katwijkse was dit voor mij natuurlijk een feestje om bij te mogen zijn! 


Samen met second shooter Chris Haard konden wij er voor zorgen dat geen enkel moment gemist werd!

Na een prachtige ochtend met veel emoties was het tijd voor een fotoshoot in de prachtige duinen van Katwijk aan zee.

De kinderen van het stel, met name de jongste, had hierbij moeite om haar ogen open te houden... En viel tijdens de wandeling naar de shoot locatie in haar vaders armen in slaap. 


Gelukkig was ze eenmaal thuis aangekomen weer helemaal het meisje en kon ze wel genieten van de overheerlijke bruidstaart én de kinderchampagne!


Een prachtige dag waarbij ieder zichtbaar genoot!

Kevin & Aurore


29 Oktober 2023 | Amsterdam / Wormerveer

Een opdracht samen met mijn Dreamteam, Chris en Laura


In aanloop naar deze bruiloft al een fantastische pre-weddingshoot mogen doen met dit liefdevolle stel. Normaal duurd de pre-weddingshoot geen uren, maar, met dit stel was het zo gezellig dat we nog even de vondeltuin in gedoken zijn voor een paar drankjes!

Toen de grote dag eindelijk was gekomen, was het ook echt 1 groot feest! Familie van heine en ver waren (soms zelfs letterlijk) overgevlogen om deze dag met Kevin &  Aurore te beleven! Het was een mega-multiculturele samenstelling maar oh wat was het fantastisch!


Kosten nog moeite waren bespaard en wij werden als fotografen en videograaf getrakteerd op een WAUW fotoshoot locatie (de Hortus in Amsterdam), een Afrikaanse dansgroep uit Belgie, rookkanonnen bij zowel de mocktails áls ook de openingsdans en natuurlijk mocht het vuurwerk niet ontbreken!_DSC9899
_DSC1568
GF3A4619
_DSC0331
GF3A3832
GF3A4066-Verbeterd-NR
GF3A2033-1

Daan & Annemieke


1 Augustus 2023 | Muntendam

Al vooraf wist ik dat dit een super leuke dag ging worden! Het contact met Daan & Annemieke ging zo lekker spontaan en vlot, dan stap je daar als trouwfotograaf toch echt lekker ontspannen de dag in! 


In het prachtige Muntendam, Groningen gaven zij elkaar, na de vertraagde komst van de getuige door wegopbrekingen, s'middags in de zon het JA-woord! 

Tijdens de lunch waren er prachtige speeches waar menig een traantje moest wegpinken, maar waar vooral heel veel werd gelachen! 

Ook de shoot moest vooral niet te serieus en veel gekke bekken later hadden we dan toch echt allemaal fantastische plaatjes op de lens vast weten te zetten!


Toen daarna hun dochter tijdens een actie-moment onderuit ging in het gras, was het hek natuurlijk van de dam en kwam iedereen lekker los! Springen, handstands, het kon deze dag niet gek genoeg!


En weet je, zo gek is dat nog niet! Wat het is jullie dag, en als jullie dan lekker gek willen doen? Zeg ik DOEN!